Wednesday, May 06, 2009

I'm getting old!

Today this beautiful girl turns 18 years. It's Andrea who is my dear friend Liselotte's daughter, and she too lives right across the road.

Andrea has always had a very special place in my heart and still has so.

When she was little, I worked in the kindergarten, which she attended, and I spent lots of hours with her. And Andrea and my daughter have been friends all their lives, and have come and gone at each other's houses through their entire childhood.

The fact that she has now become grown up according to society, makes me feel very old! She is a lovely young woman, but in my mind she is still the 7 year old girl who has a fantastic willpower, who sold flowers in front of our house with Anne-Sophie and who laughed every other minute.....(she still laughs a lot).

However, I can't change sweet little friends from getting older - time flies!

Have a happy birthday, Andrea - we wish you all the best. You definitely deserve it....

9 comments:

 1. Hjælper det lidt, hvis jeg fortæller, at min søn fylder 23 i dag.....?!

  ReplyDelete
 2. Haha, hvor er du sød, Mette :0)) Jo, det hjælper da lidt på alderdomsfølelsen ;0))

  Hjertelig tillykke med din søn :0))

  ReplyDelete
 3. That was such a sweet post!

  ReplyDelete
 4. Stort tillykke med datteren - hvor er hun smuk og dejlig ;-)

  Tiden går og vi går med. Men put - bare vi har det godt. Og Tiden går da helt sikkert ikke så hurtigt for os som for børnene........

  ReplyDelete
 5. Der skulle stå PYT!!!!

  ReplyDelete
 6. Thanks a million, oiyi :0)) She is a very sweet girl, who deserve sweet words :0)

  ...............

  Mange tak, Gitte. Det er nu Liselottes (min venindes) datter, og Anne-Sophies veninde - det er heller ikke til at finde rundt i de unge piger ;0)

  Jeg synes tiden suser, men du har helt ret i at det vigtigste er at vi har det godt. Jeg husker tydeligt hvor langsomt tiden gik, da jeg var barn!! Så put med det :0))

  ReplyDelete
 7. Ups - smuk det er hun nu alligevel. Synes nu også din datter havde langt (mørkt) hår!! Men - sådan noget kan jo klippes og farves .....

  ReplyDelete
 8. Andrea er en rigtig smuk pige, Gitte. Og du har ret i at Anne-Sophie har langt/længere mørkt hår. ;0))

  Men farver og saks kan hurtigt ændre alt, som f.eks. da jeg var 15-16 år og skulle sidde model for en frisør, der jo så fik frie hænder. Aldrig i mit liv har jeg hadet mit hår så meget. Det var gult som p.. og min hovedbund var fuldstændig ødelagt af det stærke affarvningsmiddel!! I MANGE år efter turde jeg overhovedet ikke at nærme mig hårfarve...

  ReplyDelete
 9. Uha - det der kender jeg godt. Mit hår "krøller" - ikke smukke slangekrøller, men sådan noget vildt noget. Hvis jeg bliver klippet for kort i "sidderne" flytter det hele op midt på hovedet af mig........ Har prøvet det flere gange ved en frisør der liiiiiggge skulle vise sine evner. Så jeg vælger også frisør med omhu.... (Og her kan der ikke blive tale om "put"....!! ;-)

  ReplyDelete

I - read - and - enjoy - every - single - comment - and - try - to - respond - to - it - as - soon - as - possible.

Thanks - a - lot . . . I - really - appriciate - it.