Tuesday, February 24, 2009

He was a shark!

A shark- eating a man - was what Emil finally decided to be for Fastelavn....so he and I worked for many hours all Sunday - cutting, sewing, glueing and painting. Actually I didn't go to bed before 5.30 in the morning, becuse I needed to sew the last stitches on the costume by hand. But all the time was worth the effort. Emil was very satisfied with the way the shark turned out, and I really enjoyed that we made it together.

I haven't taken some proper photos of Emil in the costume yet - the ones you see in this post are of him, when he left for school in the morning. I will try to take some which show the detalis a bit better. (But I hope you get the idea of a pair of legs in the mouth of the shark - the rest of the body has been "eaten" by it!)

I did however laugh a lot when Christian took off with a shark in the frontseat.....oh my, that looked hilarious!

For Fastelavn children go around in the neighbourhood wearing their customes, knock on doors and sing a certain song. They are supposed to get money, candy or other goodies for singing to you.

We had losts of vistors singing at our doorstep - Luke Skywalker, witches, scouts, flamengo dancers, ghosts, gifts and many more. I always think that it's funny to see how the children have dressed up.

Emil had a wonderful day, but it was a bit hot being a shark...

9 comments:

 1. Det var dog et fantastisk kostume, jeg har da aldrig set noget lignende! Sikke en fantasi :D
  Jeg glæder mig til at se detaljerne.
  Og tænk, at du orker at sidde det meste af natten og sy fastelavnskostumer - hatten af for det!

  ReplyDelete
 2. Fantastisk flot kostume, jeg glæder mig til nærbillederne. Jeg havde nok på fornemmelsen at der var noget særligt på vej fra jer for jeg har jo med beundring set på de gammle billeder. Hav en dejlig dag og pas på derude der er hajer i farvandet...

  ReplyDelete
 3. Hold da op for et kostume. Det må fætter Anton ALDRIG se, for så ved jeg hvad jeg skal lave næste år til fastelavn :-)

  ReplyDelete
 4. Hold da op for et kostume. Det må fætter Anton ALDRIG se, for så ved jeg hvad jeg skal lave næste år til fastelavn :-)

  ReplyDelete
 5. Super sej haj !!!!
  Jeg slap med en stærk mand ( stribet bluse sorte strømpebukser trukket godt op et cykelstyrsskæg og en bold i en sort knæstrømpe med 100KG skrevet på Pyha den går nok ikke til næste år.
  Ønsker dig en dejlig dag ;-)

  ReplyDelete
 6. Jamen - selvføgelig fandt du på noget helt originalt ;-) Din kreative kvinde.....

  Ser frem til flere billeder.

  ReplyDelete
 7. Mange tak, Annette :0) Det er jeg glad for at du synes.

  Det var bestemt ikke min plan at sidde og sy på det tidspunkt af døgnet, men jeg er bare ikke længere så hurtig som før jeg kørte galt. Det var nu det hele værd, for Emil vågnede ved at jeg gik forbi hans værelse 5.30 og sagde i halvsovende tilstand : "1000 tak fordi du har brugt så meget tid på det, mor". Dét og hans tilfredshed over kostumet var guld værd for mig :0))

  .................

  1000 tak, Marina :0)

  Jeg har altid elsket det samspil der går forud for at lave fastelavnstøj. Sammen har vi snakket og kigget og udvalgt for at få den helt rette idé. Og det elsker jeg bare - at det hele blev lidt sent i år var nu ikke det bedste, men vi nåede det ;0)

  Også en rigtig dejlig dag til dig :0)

  ...................

  Åh ha, jeg lo da jeg læste din kommentar, Hanne. Jeg er sikker på, at du sagtens kan kreere sådan en haj, med de evner du har ( jeg så godt Batman og prinsessen ;0))
  Men jeg viser ALDRIG hajen til fætter Anton ;0))

  ....................

  Mange tak, Wenche :0) Dén stærke mand lyder som en genial idé!! Ham vil jeg forslå Emil til næste år...

  Det er lige det med at få de gode ideer - Emil har også været en tube tandpasta et år. Super billigt kostume som vi lavede af et lagen og noget ackryl maling. Hætten på tuben var den største udfordring, med alle dens riller ;0)

  ..................

  1000 tak, Gitte - en haj skulle det være, så vi prøvede os frem. Emil stod for at lave sko og ben, og jeg lavede hajen. Til slut blev det hele syet sammen, så manden var ved at blive ædt af hajen...

  Og så var det endda billigt - og hvis vi er heldige, er der måske andre der vil bruge kostumet!

  Hav en god dag :0))

  ReplyDelete
 8. Kære Ulla. Jeg vil rigtigt gerne have dette helt fantastiske kostume med i idebanken, men jeg ville ønske man kunne se detaljerne lidt bedre. Jeg tror aldrig du fik vist bedre billeder? Men det kan jo være du har et i gemmerne jeg kan låne. Allerhelst ville jeg jo gerne have at det lå på din blog med en lille beskrivelse af hvordan I lavede det skønne kostume for så kunne jeg linke til dig og du kunne få fremtidig trafik (og det er faktisk hele ideen med idebanken). Hvis du ikke orker det bliver jeg også glad bare for at låne det billed du viser her.

  ReplyDelete
 9. Kære Marina!

  Emil var faktisk haj igen i år, så jeg tror sagtens jeg kan få ham til at stille op til et par billeder med bedre fokus på detaljerne.
  Så er det bare om jeg kan huske hvordan vi gjorde, da vi lavede hajen sammen... ;)

  ReplyDelete

I - read - and - enjoy - every - single - comment - and - try - to - respond - to - it - as - soon - as - possible.

Thanks - a - lot . . . I - really - appriciate - it.