Wednesday, September 09, 2009

. . .

I will not say a word - just let the pictures speak for themselves..... BUT if you want to see more of these far-too-soon-to-show-items go have a look at this!

6 comments:

 1. Oh! I 've just take a look... Stunning products! (And its weird:5 minutes before I just saw the same Puppies when I was take a look in a very nice onlineshop from a nice woman in Berlin, who sells danish products and I was just a little bit confused:)))
  Have a nice day dear Ulla!
  Uta

  ReplyDelete
 2. Hvor fine ting.
  Jeg er i fuld gang med julemarkedsforberedelserne. Sidste år satte jeg en lap op i værkstedet med følgende budskab til mig selv: Lys ide - produktion til julemarked KAN GODT starte inden november!!!!

  ReplyDelete
 3. Jeg ser TYDELIGT for mig: min søde mand rynke panden, smile "lidt" anstrengt og sige: "jooo, skat, det er vel nok fint", mens han tænker: "hun skal på dagpenge snart, hun skal på dagpenge snart....!" alt i mens jeg ROSER alle de vidunderlige ting til skyerne... jeg er nemlig VILD med de juleting!

  ReplyDelete
 4. How funny that you saw the same things 5 minutes earlier, Uta! They truely are lovely all the things from Maileg. And eventhough it's a long time till Christmas, I couldn't help showing them. ;)

  I'm happy that you liked them as well. :))

  A wonderful day to you too,
  Ulla :))

  .............

  Jeg ELSKER Maileg, Anna også selvom det efterhånden ses mange steder. Jeg skal i hvert tilfælde have den løber som du kan se og dåsen kommer sikkert også med. Det er sådan et skønt udtryk og i nogle vidunderlige farver. :))

  ................

  De er fine, Hanne - jeg kan kun være enig, og Maileg formår hvert år at forny sig selv. I en grad så vi er nødt til at bøje os. ;))

  Jeg er glad for at jeg ikke er den eneste der tænkte lidt på jul. Jeg kan godt forstå, at du er nødt til at være i god tid med julesagerne. For der er vel også frygtelig travlt i december måned?

  Og så synes jeg at din seddel var genial. :))

  .............

  Haha, Rosanna! Jeg synes atjeg kan genkende de store træk i situationen. ;))
  Hvordan kan vi mon forklare vores søde mænd, at den slags er nødvendigt? At det skaber hygge og meget andet nødvendigt?

  Men tror du ikke, at det nok skal gå med lidt Maileg på trods af dagpenge - selvom det overhovedet ikke er en guldgrube!! De juleting er noget nær det smukkeste Maileg har lavet...

  Hav en dejlig dag med dine piger og din mand. :))

  ReplyDelete
 5. Maileg laver altid fine ting. De får dem jo ligesom ud til "folket" i store mængder, hvilket jeg godt kan lige.

  De nye lædersvampe er da absolut min nye favorit....det må der da arbejdes på.

  God week end lige straks.
  Karen

  ReplyDelete

I - read - and - enjoy - every - single - comment - and - try - to - respond - to - it - as - soon - as - possible.

Thanks - a - lot . . . I - really - appriciate - it.