Monday, January 26, 2009

Ribbons # 2

They have arrived....and they are even prettier than I had expected.

13 comments:

 1. Lite reklam, lite reklam...
  Men jag ska också beställa där, Du hade ju redan gjort mig beroende ;-)

  ReplyDelete
 2. Bare det ikke går i båndsalat ;-)

  (Ved godt det er en vandet vittighed, men jeg kunne ikke lade være.........)

  ReplyDelete
 3. Nydelige er dei! Takker for hyggelig kommentar på bloggen min. Prøver å vere fornuftig, veit du.. lykkes ikkje alltid, men når det gjelder å kjøre bil så er eg alltid fornuftig! :)

  ReplyDelete
 4. Det er simpelthen de skønneste bånd jeg har set længe. Hvis det var mine ville jeg slet ikke kunne nænne at sy noget med dem.

  ReplyDelete
 5. skjønne bånd du har fået fat i..... det bliver spændende at se, hvad du skal bruge dem til.

  jeg har lige et spørgsmål til dig, da jeg kan se, at du lige har strikket Lucinda Guy's Flower Toggle Hat. jeg er lige startet og nåede godt 7 cm og ville tjekke størrelsen....alt for lille....strikkefastheden passer. jeg følger opskriften til punkt og prikke...i min bog står der 55masker til den største størrelse. hvad siger din bog? jeg har søgt lidt efter korrektioner til denne bog af Lucinda, men indtil videre uden held. Kan du hjælpe med et andet maskeantal ellers så må jeg vist selv lige prøve at regne et maskeantal ud.

  tusinde tak...

  PS jeg kan godt huske dig fra viborgseminariet. det var en skøn tid. nyder du at arbejde i børnehaveklasse?

  ReplyDelete
 6. It's candy! So very, very pretty Ulla.
  What will you be using your yummy new ribbons for?

  ReplyDelete
 7. Ja, jeg måtte lige vise dem, Juliane...og fortælle hvor jeg havde købt dem i tilfælde af at nogen blev fristet ;0)) De er bare så fine når man får dem i hånden :0)

  .................

  Jeg kender fænomenet, Gitte - specielt fra min bånd kasse...men da også fra barndommens kassettebånd.
  Kan du ikke huske når ens yndlingsbånd - i mit tilfælde optaget fra P3 - gik helt i båndsalat og man skruede med kuglepenne for at vikle det ud og op?? ;0))

  ............

  Tak og selv tak, Bea ;0) Jeg synes virkelig, at det var en sej måde at handle på....mange kunne tage ved lære af dig :0))

  .............

  Mange tak, Marina :0) Jeg synes også bare de er så flotte, og jeg kan måske godt ende med ikke at bruge de grønstribede lige foreløbig - de er nemlig mine yndlings ;0)

  ..............

  Tak skal du have, Karin. Det er lidt sjovt at du både er uddannet fra håndarbejdsskolen i min by og at vi har gået på seminariet på samme tid. I disse dage er det vel egentlig 10 år siden vi blev færdige!!!

  Jeg havde faktisk lidt det samme problem med hatten, så jeg endte med at bruge maskeantallet fra en anden hat fra bogen. Jeg lavede str. 4-5 år af "Striped Beanie" og maskeantallet gik fint op med indtagninger og mønster på "Flower Toggle Hat".

  Jeg håber, at du kan bruge dét til noget ;0)

  Jeg arbejder jo desværre ikke længere som pædagog, idet jeg kom ud for en trafikulykke da jeg havde arbejdet indenfor faget i bare et ½ år. Det betød, at jeg nu er opereret for 3 diskusprolapser (og stadig har 2 samt de mén som den slags giver i arm og ben) og er blevet hjemmegående.
  IKKE lige dét jeg havde af ambitioner for mit arbejdsliv, selvom der bestemt kan siges mange gode ting om at være hjemmegående - det er bare anderledes når man ikke selv har valgt det...

  Du arbejder heller ikke som pædagog længere kan jeg se? Men du nyder godt af din uddannelse på håndarbejdsseminariet :0)

  ....................

  Thanks a lot, Katherine :0) I'm going to use some of the ribbons for a little dress and perhaps on some tiny trousers. Those ribbons will make a very good detail on that kind of clothes, I think ;0)

  ...................

  Oh, yes Christy!! Ribbons ;0)) Aren't we both fans of ribbons?? ;0) I think it's wonderful that such a fairly small and cheap thing can bring such joy :0)

  ReplyDelete
 8. Your blog is just so beautyful. I'm so sad because I not won your wonderful dress. Maybe in next time :)
  Where you have bought those ribbons? You have so good taste! Is that right word?

  Enjoy about your day!
  Heidi

  ReplyDelete
 9. Thank you very much, Heidi for your kind words. They really made me happy :0)
  I'm sorry that it wasn't you who was picked out by the machine, but I know for sure that there will be more give aways in the future on my blog ;0)

  The ribbons are so beautiful. I bought them at a place called WWW.ASPEGREN.DK You can read their website in English as well and find the ribbons under "products".

  I hope you find them ;0)

  ReplyDelete
 10. These ribbons are lovely!!

  ReplyDelete
 11. Hvor er de vidunderlige! Husk nu at bruge dem - jeg glæder mig til at se, hvad de skal forvandles til! Og ellers vil de være det smukkeste gavebånd... :)

  ReplyDelete
 12. Thank you very much, Di :0) They are indeed lovely and yesterday I just saw that they put some new fabulous ribbons in their shop ;0)

  ..................

  Åh, ja Astrid! Det er da fakstisk den "sværeste" del af det hele. Selvom jeg i hovedet sagtens kan se dem på massevis af projekter, så er det lige dét med at få dem anvendt ;0))

  ReplyDelete

I - read - and - enjoy - every - single - comment - and - try - to - respond - to - it - as - soon - as - possible.

Thanks - a - lot . . . I - really - appriciate - it.