Saturday, January 03, 2009

Gorgeous Juju

On our trip to town yesterday, Christian and I also had to go to several bookstores to check out the books. We both love that, and could spend hours looking for great books.

But once again I just discovered that there aren't any new books in the sewing and knitting area.

Then I started looking for an issue of a book my sister and I read a lot when we were younger. It's actually a whole series of books - "Mit Skatkammer 1-10" - but I was only looking for one in particular. It's called "Fortæl mor!"

It has the most wonderful fairtales and I especially love the one where a troll gets conjured into a little island in the middle of a pond. Sadly I couldn't find it.

So today I ordered the most wonderful sewing book in Finnish on the internet instead.... ;0)

6 comments:

 1. Se, den ser da spændende ud og finsk behøver altså ikke være et problem, bare man ved, hvad der er op og ned på et mønster :-)

  ReplyDelete
 2. It really it's a great book!
  I think, you're going to like it:o)

  I founded the same book from our local library last summer:o)

  ReplyDelete
 3. Mums hvor ser den spændende og inspirerende ud.
  Glæder mig til at se hvad du får ud af den:)

  ReplyDelete
 4. Præcis Hanne! Kan vi klare japansk, så burde finsk ikke være en hindring for at sy ;0) Godt at mønstre tegnes ens overalt i verden :0)

  Jeg er SÅ spændt på at modtage bogen. Jeg synes at den ser utrolig indbydende og lidt anderledes ud...lige noget for mig!

  .................

  I'm glad that you say so, Iinu :0) I'm so excited to recieve it - hopefully soon ;0)

  ................

  Ja, gør den ikke Djohanne?! Specielt anorakken vil jeg glæde mig til at se nærmere på. Jeg har virkelig en svaghed for anorakker ;0)

  ReplyDelete
 5. Jeg har det som dig: Jeg elsker at trisse rundt i en boghandler og bare kigge, blive inspireret af alt muligt. Og kan man ikke finde hvad man kom for, så har man jo fået mange nye ønsker til bøger, og det man ikke kunne finde, finder man da bare på Inetrnettet, HØ

  ReplyDelete
 6. Netop, Rosanna! Det er skønt at lade sig flyde hen i en boghandel.

  Jeg har også tænkt lidt på, at det nok egentlig er internettets skyld, at jeg aldrig synes at der er nye håndarbejdsbøger i butikkerne. Jeg har som ofteset set eller bestilt dem på nettet når de udkommer...eller bestemt mig for at den pågældende bog ikke er noget for mig ;0)

  ReplyDelete

I - read - and - enjoy - every - single - comment - and - try - to - respond - to - it - as - soon - as - possible.

Thanks - a - lot . . . I - really - appriciate - it.