Monday, September 06, 2010

Finally: buttons


Finally buttons, originally uploaded by lille-ursus.


This cardigan has been lying in my knitting basket for far too long without any buttons. Then I moved it into my closet - it annoyed me to see it unfinished.

It's made from the Mini pattern from Designclub.dk and I actually like the shape of it - a lot. The yarn however is a different matter - it's simply to itchy. I don't understand it, because normally I'm not that fuzzy about scratchy clothes.

Luckily Anne-Sophie doesn't mind this yarn at all. She was happy to wear the cardigan as a kind of jacket - so buttons were needed.

In my sewing box I found some lovely wooden buttons made from juniper berry. My motherinlaw bought them for me on the Danish island Læsø last summer.

They were great with the coarse yarn, and after I added some stitches in neon color, I think it all turned out to be okay.

Anne-Sophie liked it too...and is not cold whatsoever.

9 comments:

 1. Fed neon detalje og hvor er det godt at få den trøje i brug. En skam, at den bare ligger i skabet.
  Man får helt lyst til at gå i gang med en lækker tyk trøje nu her hvor det bliver mere og mere efterårsvejr.

  ReplyDelete
 2. I think it looks so lovely cardigan...:)

  ReplyDelete
 3. De klæder hinanden- garnet og knapperne :-)

  ReplyDelete
 4. Ser SKØØØØØN ud - efterår kom bare an! ;)

  ReplyDelete
 5. Du har helt ret, Jeanette - det er skønt at cardiganen endelig kan komme til sin ret, i stedet for at ligge på en hylde i mit skab. :)

  Jeg kan så godt lide modellen og er faktisk næsten færdig med endnu en af samme model til Anne-Sophie. Den er bare i mørk petroleum. Så nu har hun snart to. ;))

  Og så er jeg, som så mange andre, vild med en smule neon her og der i tiden. :))

  Tykke tøjer trækker godt nok i disse dage - der er intet bedre end at slå en varm cardigan omkring skuldrene.. :))

  ............

  Thank you so much, Iinu. :)) I'm happy that my daughter wants to use it - eventhough it's a bit too big in the size medium I made it.
  Before we know it, we will be needing warm socks too. ;))

  ............

  1000 tak, Miri. :)) Jeg havde først syet nogle andre træknapper i trøjen, men jeg har aldrig syntes at de var de helt rigtige. Så da jeg fandt disse enebær knapper i syskrinet, var jeg ikke tvivl. De skulle bruges til cardiganen og for at give den et lille pift, brugte jeg neontråden. :))

  ReplyDelete
 6. Hov, Rikke! Du må have skrevet mens jeg var i gang med svar, så du kom ikke med. Det er træls når det sker! Du var i hvert tilfælde ikke glemt.

  Mange tak :)) Den er perfekt til efterår den cardigan...gid den ikke stak så meget! Men jeg glæder mig over, at min datter kan bruge den, så hun kan holde varmen. :))

  ReplyDelete
 7. As always... your knitting is beautiful!

  ReplyDelete
 8. Jeg har også set på den cardigan, den ser skøn ud, simpelthen! Og din udgave ligner èn man kunne flytte ind i, når det nu er ved at være efterår....smuk smuk strik!

  ReplyDelete
 9. That's sweet of you, Millie - thanks a lot. :))

  This cardigan was fun to make and I'm actually making one for Anne-Sophie in turquoise. So then she will have two. ;))

  ................

  Mange tak, Rosanna. :))
  Jeg synes at du skulle strikke modellen. Den er sjov at lave og så kan jeg så godt lide det runde bærestykke. Engang vil jeg have en selv - i noget garn der ikke stikker. ;))

  ReplyDelete

I - read - and - enjoy - every - single - comment - and - try - to - respond - to - it - as - soon - as - possible.

Thanks - a - lot . . . I - really - appriciate - it.