Wednesday, March 28, 2012

For little girls...and boys

Photo from design-club.dk

I just bought myself this new - and oh so gorgeous - pattern called FIE from designclub.dk. I like every little bit of this fine and feminine cardigan. From the A-line shape to the tiny dots at the bottom of the cardigan.

It's really the kind of cardigan I would love to see all little girls wearing. It must be so wonderful and free for them to wear. Nothing which fits too tightly - it even has a touch of the twirly factor.

Actually I was rather keen on the green colour on the photo, but I ended up with an iceblue. Along with the knitting kit I ordered the book below, which I mentioned earlier on.

Photo from Gucca

2 comments:

 1. Åh der er bare kommet så mange nye og fine strikkebøger her på det sidste. Fie er altså rigtig rap og sådan en man lige får lyst til at strikke....hvis man altså bare kunne nøjes med at starte på en ting af gangen :0)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det er der nemlig, Hanne. og jeg får også lyst til at gå i gang med det hele på én gang! Ja, faktisk har jeg alt for mange strikketøjs projekter lige nu.
   Jeg er også helt vild med den nye bog af Susie Haumann. Der er ikke en eneste opskrift som jeg ikke ville starte lige på stedet. Det er sjældent at alle opskrifter fænger, synes jeg.

   Hvor er det bare fedt med Grib Garnet, som du er med i. En genial idé. Herligt at der findes glade og engagerede sjæle som dig. :)) Jeg vil i hvert tilfælde glæde mig til at tage Anne-Sophie med. :))

   Rigtig god weekend.

   Delete

I - read - and - enjoy - every - single - comment - and - try - to - respond - to - it - as - soon - as - possible.

Thanks - a - lot . . . I - really - appriciate - it.