Sunday, January 30, 2011

So soon!

As I said in another post, I knew that I would make the Latte Baby Sweater again sometime. But I didn't expect it to be so soon!

Now two new colours are ready for the stripes - a contrast for the edges is yet to be found. This time I will add a few stitches to the body and maybe a row of stripes or two.

And all this because of Agnes' sweet little face, who popped up in our mailbox yesterday. How can I not make her a striped sweater?

8 comments:

 1. Lækre farver sammen, Ulla, måske kan du bruge den grønne fra sidste Latte til kanter denne gang...

  ReplyDelete
 2. Åh, hvor dejligt med alle de små nye mennesker, der skal iklæde sig dine lækre kreationer :-)

  ReplyDelete
 3. nåhhhh..... ;)

  ReplyDelete
 4. Jeg er glad for at du kan lide dem, Anne - du har sådan et godt øje for farvesammensætning (og så meget andet) synes jeg. :))

  Det er ret sjovt for jeg sad tilsidst med det lysegrønne bundt garn fra den anden trøje, og et pink nøgle da jeg skulle betemme kantfarver. Den pink vandt, men jeg overvejer stadig at lave forskellige farver på kanten i halsen og de øvrige.

  Hav en dejlig mandag i morgen. :))

  .............

  Tusind tak, Miri. :)) Jeg elsker simplethen at lave ting til små nye mennesker. Det er sådan et livsbekræftende og hyggeligt stykke arbejde at strikke eller sy til babyer. :))

  ............

  :))) Rikke, jeg er altså også helt solgt når lille Agnes er her. Desværre bor hun i København så vi kan ikke ses så ofte med hende og resten af hendes familie, som vi gerne ville. Men så er det dejligt med billeder og ord, så vi alligevel kan følge lidt med. :))

  ReplyDelete
 5. Lucky, little Agnes! :-)
  Happy knitting to you!

  ReplyDelete
 6. Thanks a lot, rahel. :)) I hope that little Agnes will like the sweater - or should I say her parents. ;))

  And this sweater will definitely bring some happy knitting. :))

  ReplyDelete
 7. Nååårrrh, det søde lille ansigt kan man jo falde helt i svime over....!

  Jeg har haft lidt problemer med at skrive kommentarer til dig på det seneste. Det er nemlig ikke længere muligt at vælge : navn og webadresse, men NU tror jeg, at jeg har fundet ud af det ;-)

  ReplyDelete
 8. Ja, vi er også helt vilde med det lille hoved her i vores familie, Rosanna. :)) Ærgerligt at hun- og resten af familien - bor så langt væk!

  Det er underligt med kommentar halløjsa'et. Tror du at det er noget jeg er kommet til at ændre på? Hvor er det man ikke kan skrive navn og webadresse?

  Men hvor er jeg da bare glad for at du har fundet ud af det. Dine kommentarer vil jeg meget nødigt undvære, Rosanna. :))

  ReplyDelete

I - read - and - enjoy - every - single - comment - and - try - to - respond - to - it - as - soon - as - possible.

Thanks - a - lot . . . I - really - appriciate - it.