Wednesday, December 26, 2007

Outside the weather looks like in the picture - not exactly my kind of winterweather.... But never the less; perfect weather for indoor activities such as sewing, knitting and that kind of stuff. Lately I have made a lot of homemade Christmas gifts, and I have enjoyed to give them away. Especially the scarf in pastels for my niece, was received with such pleasure and heartwarming feelings, that it brought tears to my eyes....

Now I look forward to making things that have no deadline.... The Cobblestone sweater for my husband is my next project, as well as a new pair of trousers for Emil and perhaps yet another big footed bunny.

6 comments:

 1. Det er det bedste ved at gi hjemmegjorte gaver,- at modtageren blir glad, og man kan se det blir brugt :-) Jeg har gennem tiden lavet masser af fine ting til min mor, og hun bruger det ikke. Så en dag sagde jeg til hende at det var det sidste hun fik, for når hun ikke bruger det, men for hende er det synd og skam, at bruge det mener hun, kun når hun skal være "fin". Og det er nok den generation hun ilhører,men heldivis er hun blevet bedre til at bruge det:-)
  Lyder skønt med en coblestone til manden. Var du heldig på ebay med bladet?
  Hva med kaninen, kom den hjem igen?
  Julehilsen Gitte

  ReplyDelete
 2. Glædelig mellem-jul til dig, Ulla, og hvor har du ret med vejret, det er så skrækkeligt, man gider nærmest ikke engang at overveje at gå ud!
  Men det giver os selvfølgelig også mere tid til at nørkle ;-)

  Ha' en hyggelig dag med Cobblestone og andet godt.
  Kh Anne

  ReplyDelete
 3. Det var synd at din mor ikke bruger de ting du har lavet. Men jeg tror, at du har ret ang. vores forældres generation, og deres ønske om at "gemme" tøj og andet til fint brug...
  Desværre er Svupper ikke vendt hjem, Gitte! Emil er stadig ikke kommet sig helt over det. Tak fordi du tænkte på det...

  I lige måde, Anne. Jeg plejer ellers ikke at have noget imod at være ude i blæst og deslige, men denne omgang er bare for træls!
  Jeg synes, at det har været mørkt og dystert konstant!
  Jeg kan se, at du har haft meget travlt med omflytning og organisering. Det er altid så dejligt, NÅR man er på den rigtige side af det...

  ReplyDelete
 4. Hej Ulla. Det halstørklæde du har strikket ser meget spændende ud. Jeg har kigget efter link til opskrift? Jeg er ikke så god til at give hjemmelavede gaver væk. Havde egentlig planer om et halstørklæde til børnenes gudmor - men endte med at købe en bog samt lidt forkælelse i form af creme. Må blive lidt mere modig ;-)- (og måske var det også et spørgsmål om tid) Hvad angår vejret - vil gerne have sne og frost!

  ReplyDelete
 5. Fandt din anden "hjemmeside" - Virkelig fine ting du laver. Kjolen- til jul eller andet faldt jeg pladask for!

  ReplyDelete
 6. Hej Gitte Jensen!
  Tak for dine søde kommentarer...

  Jeg har desværre ikke en opskrift på tørklædet - det er fri fantasi.
  Jeg har bare strikket ret i brede striber i pastelfarvet garn fra Rowan og tilsidst hæklet 6 blomster, som jeg har monteret - 3 i hver ende. I midten af blomsterne er der betrukne knapper fra "Små Tekstiler".

  Jeg synes også, at det kan være lidt svært at give hjemmelavede gaver væk, for er det nu noget for modtageren? De overvejelser har jeg hver gang! Nogle gange går det forrygende (som med tørklædet) andre gange værdsætter modtageren det ikke - sidstnævnte skiller jeg fra!!! Dertil er der alt for meget arbejde i at give en hjemmelavet gave...

  ReplyDelete

I - read - and - enjoy - every - single - comment - and - try - to - respond - to - it - as - soon - as - possible.

Thanks - a - lot . . . I - really - appriciate - it.