Friday, June 08, 2012

Rose + yellow

Rose + yellow by lille-ursus

Rose + yellow, a photo by lille-ursus on Flickr.

7 comments:

 1. Meget smukt og yderst indbydende og ret lækkert :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeg er altså også meget benovet for blandingen gul + rosa, Miri, og at se hvad andre har skabt, er simpelthen sådan en stor fornøjelse. Virkelig. :)) Der er bare så mange dygtige mennesker derude og flickr har alle dage været en kæmpe glæde at følge. Jeg har det på samme måde med ord og anskuelser af livet, og der er blogs den rene guldgrube. Du ved jeg holder meget af din blog. Du har altid kloge og smukke ord at dele.
   Rigtig god lørdag. :))

   Delete
 2. Jeg tenkte med meg selv: Det høres ut som en fin kombinasjon av farger! Også er flere av mine bilder med Ü Da ble jeg glad! Takk for at du inkluderte dem!

  Og veldig fine skjørt i innlegget under her Ü

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det er helt bestemt min fornøjelse, Guro. :)) Du er så dygtig til at kreere og jeg måtte bare føje dine tre skønne ting i gul + rosa til mine favoritter. (jeg er sikker på at jeg har endnu mere af dine ting i favoritterne). Jeg kan godt lide at kigge tilbage i favoritkategorien på flickr. Det er sjovt at se hvad jeg kunne lide for 2 år siden, eller bare for en måned eller to siden. Og så er det allerbedste jo at man ser idérigdom og skabertrang fra folk over hele verden. :))
   Og tusind tak i forhold til den lille nederdel.
   Hav en dejlig weekend. :))

   Delete
 3. ......smukt er vist ordet ;0)

  Søde Ulla - jeg har lige lagt en kommentar i et tidlige indlæg ;0)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kære Dorthe, tusind tak. :))
   Jeg tror ikke du ved hvor stor en fornøjelse det var for mig. Jeg nød at snakke med Maria og hendes lille veninde, og hvor var det skønt at kunne hjælpe lidt. Jeg elsker altså den måde hvorpå børn betragter verden. Deres umiddelbare tilgang til livet er så skøn.
   Og is måtte der til så tankerne kunne kredse om noget andet - og det gik hurtigt over. På vej mod multihuset hoppede Maria gadedrengehop og grinede med sin veninde. :))
   I ved at vi hellere end gerne hjælper...Hav en dejlig lørdag.
   Knus
   Ulla

   Delete
 4. soo pretty! love the colors.

  ReplyDelete

I - read - and - enjoy - every - single - comment - and - try - to - respond - to - it - as - soon - as - possible.

Thanks - a - lot . . . I - really - appriciate - it.