Saturday, May 26, 2012

H a p p y


I dag skal der ikke mere til at gøre mig glad end super smukke farver, en masse solskinstimer....og mest af alt at Emil har det en lille smule bedre :)

*******

Today it doesn't take more to make me happy than some beautiful colours, a lot of hours with sunshine...and most of all the fact that Emil is feeling a little bit better. :)

6 comments:

 1. Smukke farver og dejligt med Emil. Alene det er jo nok til at humøret stiger...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja Ulla, dét at Emil har det bare lidt bedre, giver sørme smil på læben. Han har bare været dårlig.
   Og de smukke skråbånd blev jeg så glad for at finde for et par uger siden i vores lokale stofbutik. Skønt at der også på det felt kommer nye nuancer.

   Delete
 2. God bedring med den unge mand, det er hårdt at have den sygdom og de bliver så tynde og trætte af det.
  Hvad skal de fine skråbånd bruges til......eller er du lidt en samler, som os andre ;O)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tusind tak, Hanne. :)) Du har fuldstændig ret - han er træt, træt, træt. Og bleg og tynd. Sulten er han godt nok ikke. Jeg håber at han snart får det markant bedre, men tålmodighed er vist kodeordet når man har kyssesyge. Det husker jeg fra da Anne-Sophie havde det. Hun var træt et helt år efter.

   De gulgrønne bånd har jeg købt til en lille nederdel og de andre måtte jeg bare have pga. farven. Jeg er samler af skråbånd (og andet håndarbejdsgrej;) ) i stor stil. Det er godt vi er mange... ;)

   Hvor er din nye Robinhood trøje bare flot!! Jeg vendte tilbage til den flere gange i går aftes på ravelry, bare for at nyde detaljer, form og farver. Og den står perfekt til Lady Marion trøjen.

   Hav en dejlig Pinse. :))

   Delete
 3. Lykken ligger i de små ting Ulla - man skal som du huske at sætte pris på det. Dejligt at høre det går frem ad med Emil - det er jo bestemt ikke lykken at være syg i sådan en sommer varme.

  Knus Dorthe

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lige præcis, Dorthe - det er de små ting der gør allermest glad. Man lærer i dén grad at værdsætte alle de små, daglige øjeblikke når livet har vist sig fra sin trælse side, synes du ikke?
   Det er dejligt at Emil ikke længere har feber og at halsen er bedre. Men han er blevet tynd og er bare TRÆT. Han starter i skole i dag, da han kun skal have 2 timer. Jeg synes at han skulle have ventet lidt endnu, men jeg forstår ham godt. han har været syg siden min fødselsdag. Så må vi se hvordan det går... :)

   Jeg har tænkt meget på dig siden den anden dag. Alt skal nok gå godt, det er jeg sikker på.

   Mange knus
   Ulla

   Delete

I - read - and - enjoy - every - single - comment - and - try - to - respond - to - it - as - soon - as - possible.

Thanks - a - lot . . . I - really - appriciate - it.