Tuesday, May 15, 2012

R o u n d - & - g o r g e o u s

Today I had a look at Lis' lovely shop. I always read her blog, but it had been a while ago since I passed by her shop.

Maybe I shouldn't have done that, because the beautiful pillow below was such a brilliant palet of soft colours, which I just couldn't keep my eyes of. At the moment I'm very fond of mustard coloured interior items and clothes. And along with the coral triangle in the circle the mustard colour is perfect.

Image of Rund patchworkpude #1
Photo from Karlsons Kludeskab's shop

So I bought the pillow - but not for me. Anne-Sophie has some of these pillows at home, and I thought that this round beauty might present itself well with them. Now I hope that she likes it - otherwise it's not a problem. I can easily find a good spot for it in my livingroom...

4 comments:

 1. Jeg er glad for du også kan lide den:) Den er en af mine favoritter blandt de snart mange jeg har syet. Og jeg lover dig, at farverne er endnu pænere i virkeligheden - jeg er jo langt fra en god fotograf;)

  KRAM

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeg synes bare at den er utrolig smuk, Lis. Og selvom de andre også var virkelige flotte, så var det denne jeg vendte tilbage til. Så jeg er bare glad for at det blev min - eller rettere sagt Anne-Sophies. Hun sætter også stor pris på smukke, håndlavede og unikke ting.

   Jeg glæder mig sådan til at se puden og nuancerne i virkeligheden. Og det fine håndarbejde du har lavet.

   Forresten synes jeg nu, at du tager rigtig gode billeder... :))

   Og kram til dig også

   Delete
 2. Jeg var virkelig også fristet. Tillykke med fødselsdagen i går :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tusind tak skal du have, Marlene. :))
   Ja, det var ikke nemt at gå fra shoppen uden at bestille en af de smukke puder, Lis har syet. Min datter kunne også rigtig godt lide den jeg havde valgt, så den kommer hjem til hende at bo. :)

   Delete

I - read - and - enjoy - every - single - comment - and - try - to - respond - to - it - as - soon - as - possible.

Thanks - a - lot . . . I - really - appriciate - it.