Monday, May 02, 2011

A lovely new book - again. . .


Soon this book will be released. Once more it's Astrid Le Provost who has gathered some lovely patterns in a book. And this time in Linen, cotton and Liberty fabric.

The book is ready for preorder and I signed myself up for one yesterday. Some time in May it will reach my little white house - it might even become a pre-birthday present from me to me. . .

5 comments:

 1. Næh, hvor spændende. Måske det skulle være en præ-gave til mig også eller post.gave, da jeg har fødselsdag næste tirsdag, så måske det ikke kan nås.
  ;-)

  ReplyDelete
 2. Ja, den ser rigtig god ud, Marie-Louise. Jeg har set et par sider af den på nettet, og de bøger hun har lavet før har jeg herhjemme - på nær den med ventetøj. Hun laver super smukke mønstre.

  Hvor sjovt at du også snart har fødselsdag. Jeg fylder år d. 16. maj og bliver sågar 40! Det bliver helt underligt at tænke på at jeg ikke længere bliver noget i 30'erne. :))

  Hav nu en rigtig dejlig fødselsdag i tilfælde af at vi ikke skrives ved inden. :))

  ReplyDelete
 3. Kan du ikke fortælle mig, hvor du har set billeder fra bogen og også hvor du har for-bestilt den. Såvidt jeg kunne se var det ikke muligt fra Amazon.

  Jeg har lige to år endnu før jeg runder det næste skarpe hjørne. Det går jeg nu heller ikke så højt op i, det med alder...endnu ;-)

  ReplyDelete
 4. I'm really looking forward to seing the entire book, Rachel. :))
  Astrid le Provost is a really good designer of patterns and her other books are so good.

  ...........

  Ja, alder er noget sjovt noget, Marie-Louise. Det har aldrig bekymret mig tidligere for i sindet føler jeg mig glad og ung, og sådan har jeg tænkt mig at det vil blive ved med at være, men at skulle tænke på at jeg snart er i 40'erne er virkelig en underlig tanke.

  Jeg har bestilt min bog på Amazon.fr. Den kan også købes på Amazon.ca. Den udkommer omkring starten af maj, og i min ordre står der at den vil være hos mig omkring d.9.-13. maj. :))

  ReplyDelete

I - read - and - enjoy - every - single - comment - and - try - to - respond - to - it - as - soon - as - possible.

Thanks - a - lot . . . I - really - appriciate - it.