Wednesday, January 20, 2010

Great news......for those of us who love this book, but thought that it was a shame that the patterns didn't fit bigger children.

BUT tadaaaah now you can buy this addition to the book:
It's patterns which fit children from 8 to 11 years. Isn't it wonderful?

I got my copy the other day and if you like, you can order your's right here.9 comments:

 1. Det er da en rigtig god nyhed :-)

  ReplyDelete
 2. Jeg kan rigtig godt lide deres bøger, som er fyldt med gode mønstrer og idéer til børn i alle aldre. Jeg kan rigtig godt lide deres index med angivelsen af størrelsen på elastik, rib m.m. Så klemmer man ikke livet ud af de små, fordi elastikken er blevet for stram i livet!

  ReplyDelete
 3. Ja, er det ikke, Marie-Louise. :)) Og der er bare altid sådan en supergod service hos Vingefang. Jeg bestilte mønstrene en søndag og fik dem mandag!
  Jeg vil glæde mig til at lave noget i de større størrelser. Den smukke drengeskjorte med slids i halsen, skal jeg vist se om jeg ikke kan overtale min søn til at få. ;)) Jeg kan lige se den i let, turkis hør!

  ................

  Det er nogle rigtig gode bøger, Karina. Jeg har brugt deres sybøger utrolig meget og "Vendestrik" skal jeg bestemt også have lavet noget fra.
  Du har ret i at de skemaer er geniale. Det er altid svært at vurdere længden på rib og elastik hvis barnet ikke lige er i nærheden. Åh, hvor begge mine børn hadede hvis elastikken strammede det mindste. ;))

  ReplyDelete
 4. Tak for info om denne bog. Jeg har godt nok haft savnet een for denne årgang børn. Min ældste søn "gider" desværre ikke hjemme-syet mere, men den yngste skulle jeg nok kunne nå at sy til et par år mere. Nu må jeg ud og finde bogen i boghandlen.
  Har også skyndt mig at videresende info til andre syglade veninder;-)

  ReplyDelete
 5. Det var sørme godt at du blev lige så glad som mig, Linnea. :)) Jeg synes også at de størrelser har manglet. Men nu er de her og så må vi have gang i symaskinerne. :))

  Jeg ved faktisk ikke om mønstrene kan købes i boghandlerne eller kun på selve forlaget. Det var derigennem jeg købte mit sæt og det var super nemt og hurtigt.
  Held og lykke med indkøbet. :))

  ReplyDelete
 6. Det var da en rigtig god nyhed.

  Og så var der sejr til håndbold i går. Det bliver nok lidt mere spændende i morgen.....

  ReplyDelete
 7. PS: Tak for opsskrift. Ved ikke om det giver mening. Nu bliver dine ord kopieret og gemt, og så skal jeg prøve det af.....

  Er der noget garn der egner sig specielt?

  ReplyDelete
 8. Gitte, jeg tænkte faktisk på dig og Lise, da jeg så de større mønstre første gang. :))

  Det gik jo lige med håndbolden, men jeg glæder mig til Serbien. Det bliver altid spændende når vi spiller imod dem. ;)

  Jeg håber at ordene giver mening når du sidder med garn og strikkepinde, Gitte ellers må du sige til. ;))
  Mht. til garnvalg så tror jeg at uld egner sig bedre end f.eks. bomuld. Jeg er bange for at boblerne med tiden vil blive noget flade i bomuld. Og jo tykkere garn jo større bobbel.

  God dag - og kamp - i morgen. :))

  ReplyDelete
 9. Hurraaaa!... supergod nyhed! Fluks vil jeg se at få bestilt mønstrene. Så mangler jeg bare "kun" lige at få anskaffet mig en ny symaskine.... vakler mellem Bernina eller Husqvarna!

  ReplyDelete

I - read - and - enjoy - every - single - comment - and - try - to - respond - to - it - as - soon - as - possible.

Thanks - a - lot . . . I - really - appriciate - it.