Monday, September 24, 2012

En - l i l l e b i t t e - smule om......j u l.

Se lige hvad der venter alle os strikkeglade i slutningen af september!!


En bog af Pernille Fisker og Helene Jensen. Der er bare noget over layoutet der siger mig, at det er en rigtig god og anderledes bog. Og smuk.

Det er spændende med nye tanker omkring julepynt, og hvilke materialer det fremstilles i. Jeg er i hvert tilfælde allerede meget begejstret. Og der skulle ligeledes være idéer til årets julegaver.

Faktisk kan du komme til strikkebogens release. Se nærmere her på Helene og Pernilles blog og på Charlotte Tønderings site.

Nu glæder jeg mig frygteligt til d. 28. september hvor bogen udgives . . .

Foto
Billede fra Strikkede Stribers blog


. . . . . . 


A - tiny - bit about...

...Christmas.

LOOK what all of us who love to knit, can expect at the end of September!!

A book written by Pernille Fisker and Helene Jensen. There is something about the layout which tells me, that it's a really good and different kind of book. And beautiful too.

It's exiting with new ideas about the making of Christmas ornaments, and which materials to use. I'm definitely already very keen on it. And it should contain ideas for this year's Christmas presents as well.

Actually you can go to the book's release (if you live in Denmark). Have a closer look here at Helene and pernille's blog and on Charlotte Tøndering's site.

Now I can hardly wait for it to be September the 28th . . .


3 comments:

 1. TAK for endnu et godt tip! JEg tror da helt bestemt, at jeg skal et smut forbi boghandleren i morgen :O)
  Jeg har gang i nogle strikkeprojekter, der har laaaaange udsigter, syn's jeg, også kunne det være sjovt og afvekslende med nogle små, nye og sjove hygge-projekter, ikke?

  ReplyDelete
 2. Det var da så lidt, Rosanna. :)) Ja, det ser ud til at vi gør os et godt køb i den bog. Jeg ser virkelig frem til at få den.

  Det er altid dejligt med lidt mindre strik - så kan jeg skifte lidt mellem jule-halløj og dit smukke tæppe. Jeg er kommet et godt stykke og synes bare at det er sjovt at strikke. Det er jeg overbevist om, at jeg kommer til at lave mere end én gang i mit liv. Et babytæppe er sådan en god gave til en lille nyfødt, synes jeg. :))

  Rigtig god weekend. :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Orv... Dejligt at du er gået i gang med tæppet, og at du kan li' opskriften :-) glæder mig til at se resultatet og også til át se dine udgaver af julestrikkerierne

   Delete

I - read - and - enjoy - every - single - comment - and - try - to - respond - to - it - as - soon - as - possible.

Thanks - a - lot . . . I - really - appriciate - it.