Sunday, September 23, 2012

Jeg strikker af - og i - gamle jeans...


                            ENGLISH BELOW THE DANISH POST

...og hvor er det fedt. Garnet er Blackhill Recycle Cotton Indigo Tweed i farven lys lime, købt hos Garnudsalg.dk. Garnet er fremstillet af vintage jeans, og jeg kan rigtig godt lide tanken om genanvendelse.


Egentlig havde jeg forestillet mig, at det muligvis skulle bruges til endnu en dejlig Liselotte cardigan, men jeg bestemte mig for at strikke BIG rubble af Alison Brookbanks. En løs og luftig model til at smide over en t-shirt, når man fryser.

Og det er den slags opskrift som man ikke behøver tænke det mindste over, hvilket måske ikke gør den til den sjoveste, men jeg synes at trøjen er smuk med sin vidde og de brede rib borter ved ærmer og bul.

Billedet af BIG rubble tilhører Alison Brookbanks


. . . . . . .

I'm knitting with - and in - old jeans...

...and ít's so cool.  The yarn is Blackhill Recycle Cotton Indigo Tweed in the colour bright lime, bought at Garnudsalg.dk. The yarn has been made from vintage jeans, and i really like the idea of recycling.

Actually I had imagined that it should have been used for yet another lovely Liselotte cardigan, but I decided to knit BIG rubble by Alison Brookbanks instead. A lose and airy design to put over a t-shirt, when you are cold.

And it's the kind of pattern which you don't have to think the least bit about while knitting it, which perhaps doesn't make it the most fun one to make, but I think that the sweater is beautiful with it's width and the wide ribbing on the sleeves and the body.

6 comments:

 1. Sikke et sjovt garn ! Gamle jeans lavet om til garn- herligt :)
  Er vild med farven.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, er det ikke den skønneste idé, Miri: :)) Det er så fint at strikke noget af materialer, som har været noget helt andet engang. Og jeg kunne heller ikke stå for farven - jeg kunne lige forestille mig den sammen med noget af mit sorte tøj. :))

   Delete
 2. Jeg har købt noget af det garn. Det er så lækkert :)
  Sikke en skøn bluse du har fundet - den kunne godt være noget for mig også :)
  Farven du har er lige mig, men jeg har ikke købt den farve så jeg må vist nøjes med det der er på lager :(

  Strikker du med enkeltgarn!?

  Dejlig mandag til dig

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeg er altså også meget tilfreds med det garn, Marianne. Det er super blødt og farven er helt utrolig flot. Ikke "død" som så meget andet bomuldsgarn. Du må hellere skaffe dig den lyse lime til dit lager også. ;)) Jeg kunne også rigtig godt tænke mig den smukke khaki - og den grønne.

   Og modellen har jeg længe haft liggende i børnestørrelser, men da den kom til voksne måtte jeg bare eje den. Jeg vidste at den nok skulle blive strikket.

   Ja, jeg strikker med enkelt garn. :))

   En dejlig aften til dig. :))

   Delete
 3. Så fed en genser by the way - elsker at den er oversize.. Kh C

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeg er også helt vild med modellen, Christina. :)) Jeg får aldrig nok af enkelhed og små fikse detaljer, som den brede rib. ;)) Og det løse fit er lige noget for mig.

   Alison Brookbanks laver fantastiske ting til både børn og voksne. Hvis du en dag får tid så tag at se nærmere på hendes modeller der hedder "Silversong" og "Wrap cardigan". De er også smukke. :))
   Kh
   Ulla

   Delete

I - read - and - enjoy - every - single - comment - and - try - to - respond - to - it - as - soon - as - possible.

Thanks - a - lot . . . I - really - appriciate - it.