Sunday, April 17, 2011

Tomorrow the preliminary negotiations begin...

Tomorrow is the day when we start buying the clothes for Emil's confirmation. We have been putting it up for as long as possible, because Emil is growing so fast these months. And we wouldn't want all the clothes to be too small when his big day arrives.

I have promised him that he can get some clothes which suits his personality - black jackets, ties and that kind of stuff is definitely not Emil. So we are going to visit some skateshops, which actually have very nice things. Even a decent white shirt with buttons, collar and such.

If Emil could have things his own way, he would love to wear these shoes to church. And I see why he likes them. But they are a bit too much on this particular occassion.I think that the ones above would do a whole lot better, or the ones below. Emil like their style as well and he is okay with shoes, which are classic with a twist.


They are all skateshoes, I might add, and that is fine by me. There is no need to buy something which he can't use afterwards.
And the purple ones are probably coming home with us anyway - they will be great for Blue Monday...and for school days afterwards.

Picking the shoes will be easy peasy. I'm much more exited about how we will get along on deciding his trousers, shirts, sweaters and so on....


5 comments:

 1. .....altså jeg stemmer på de lilla til kirken også Ulla - de er da for fede. Jeg er sikker på at i når til enighed og at han kommer til at føle sig godt til pas..... det er vigtigt - det er jo trods alt hans dag.

  Vi glæder os alle helt vildt til at tage del i festlighederne og være en del af Emils store dag - Maria´s kjole er i hus.....vi fandt den sødeste sommerkjole i fredags.

  Knus Dorthe

  ReplyDelete
 2. De lilla sko er nice :).
  Vi skal også til at købe konfirmationstøj og har også en dreng der vokser helt vildt så det bliver også i sidste sekund det skal købes.
  Og jeg er så glad for at høre at Emil ikke skal have jakke og slips på, for det vil Magnus heller ikke.
  Men jeg tror også at der er mange der har andet på.
  Vi var til konfirmation i går og der var der een pige der havde en knaldrød kort skindjakke på sammen med sin råhvide kjole med noder på.
  Jeg synes bare at de skal have noget på de føler sig tilpas i :)
  God konfirmation til jer :)

  ReplyDelete
 3. Jeg synes da de lilla ser fine ud til kirken. Jeg synes man skal have lov at være sig selv. Har altid selv været lidt på tværs, og blev konfirmeret i bukser, og havde turkise sko på til min hvide brudekjole...

  ReplyDelete
 4. Jeg holder helt med de øvrige talere. Det er jo blevet meget mere almindeligt at - især drengene - er lidt mere alternativt klædt på, end det var almindeligt før i tiden. Og så lyder din Emil til at være helt mage til min Emil, i hvert fald når det handler om tøj. Der er lidt forskel i alder, men min Emil går stadig i skatertøj, selvom han forlængst er nået til skelsår og alder. :-)

  ReplyDelete
 5. Hvor er det bare dejligt at i kan være med til at fejre Emils store dag, Dorthe. Det betyder virkelig rigtig meget for os alle.

  Og hvor er det fint at Maria har fået ny kjole til dagen. Jeg er sikker på at hun bliver super yndig som altid. Jeg husker tydeligt hvor vigtig en ny kjole var fra da Anne-Sophie var lille. Ja, faktisk har hun det lidt lige sådan endnu. Tøj der gemmes og købes til en særlig begivenhed er altid skønt. Hun er ved at have styr på garderoben til alle de studenterfester der venter hende denne sommer. :))

  Og vi fik Emil ekviperet i stor stil. Alt - 2 sæt tøj og 2 par sko, købte vi i den samme skaterbutik i Århus. Det gik nemt og over al forventning. Og han var bare så glad for det hele. Det var lige ham. :))

  Nyd resten af dagen - nu har du forhåbentlig fået fri, så du kan slappe af og være i haven.

  Kh
  Ulla

  ...........

  Jeg blev også glad for at læse at din Magnus heller ikke følger den traditionelle med jakke, slips og deslige, Jeanette. :)) Det vil bare overhovedet ikke være Emil.

  Vi fik købt sorte bukser (som der kan skates i senere!), en super sej skjorte med Emil fra Lønneberg strib, en hvid t-shirt og sorte nike SB sko.
  Andendags tøjet var en del mere farverigt i turkis, sort, lysegrå og med turkise sko. Emil valgte selv det hele og både han og vi er yderst tilfredse. :))

  Jeg håber at tøj shopping dagen kommer til at forløbe nemt for jer også. Og at den store dag, som jeg tror er den samme dato som Emils (20. maj) vil blive rigtig god for jer alle. :))

  ...........

  Du lyder til at være en pige efter mit hjerte, Nanna. :)) Min datter Anne-Sophie på 19 har det på præcis samme måde. Hun har sin egen stil og skeler ikke så meget til hvad alle andre bruger. Bare hun føler at stilen er hende.

  Emil har det på samme vis. Han skal helst føle sig godt tilpas - og så elsker han jo at skate, så det betyder masser af skate tøjmærker. (Uden hængerøv!!)

  Jeg er sikker på, at du har set helt vidunderlig ud med turkise sko til dit bryllup. :))

  ............

  Hvor er det sjovt, Jette at vi har en Emil hver, der elsker skate. Min Emil har skatet siden han var 3 år, og han skal mindst ud på sit board et par timer om dagen - mindst. :))

  Jeg er overbevist om at tøjstilen hænger ved ham mange år endnu, men det kan jeg kun bifalde. Skatertøj er så meget mere end baggy t-shirts og bukser der hænger langt mere end det er pænt. ;))

  Vi fik købt noget rigtig flot tøj til konfirmationen og Blå Mandag. Emil var så tilfreds og taknemmelig. :))

  ReplyDelete

I - read - and - enjoy - every - single - comment - and - try - to - respond - to - it - as - soon - as - possible.

Thanks - a - lot . . . I - really - appriciate - it.