Monday, November 02, 2009

Numbers for the "pakkekalender"

For the "pakkekalender", originally uploaded by lille-ursus.

...or in our case the adventcalender!

I just had to show these fabulous number bears which I bought from Minimega. If you want to make the little calender presents for the kids a bit more beautiful and jolly, then you better have a look at Minimega and Sara's fantastic PDF downloads. The numbers go from 1 to 24 - not a surprise to you, I guess....

I'm so thrilled about mine and can't wait to attach them to Emil's and Anne-Sophie's (yes, you can have a adventcalender at 17 - even at 38) presents.

5 comments:

 1. Oh, I saw the calendar yesterday and find it - as always - amazing what Sara creates! And since F is a leo (born in August) he should get a bear advent calendar of course!

  Have a sunny start of the week (Berlin is grey and rainy)

  ReplyDelete
 2. Jeg har godt set dem - de er så fine! Her i huset har vi Maileg nissen (der bliver ovenikøbet købt en til i år, nu hvor Frida er blevet gammel nok til pakkekalender), så der bliver ikke brug for dem, men jeg er sikker på, at de finder anvendelse en masse andre steder! :)

  ReplyDelete
 3. Perfekt! Och väldigt gulligt!

  Anna

  ReplyDelete
 4. Jeg har opgivet pakkekalenderen som et hjemmelavet koncept. Og har købt med fra det i Føtex - en My little pony og en Bakugarn...... Ikke så hyggeligt, men overskueligt, og så har vi snakket om i år (manden og mig) istedet for adventsgaver, så bliver det til familieture - biograf, bowling eller lign - hvis vi kan få tid. For tid er en STOR mangelvare i december.

  Kender du denne bog:
  http://www.sewliberated.com/books.html

  ReplyDelete
 5. Thank you so much Juliane, Astrid, Anna and Gitte. :))
  It is indeed a gorgeous lot of number bears. I'm in continious admiration of Sara's many fabulous ideas. :))

  Tak for tippet om bogen, Gitte - den skal udforskes. ;))

  ReplyDelete

I - read - and - enjoy - every - single - comment - and - try - to - respond - to - it - as - soon - as - possible.

Thanks - a - lot . . . I - really - appriciate - it.