Friday, October 17, 2008

The purple post

Every picture I have taken today has the color purple in it.....Even though it's one of my favourite colours, it wasn't my intention to take purple shots. The fabrics on my washing line were purple - the flowery Marimekko and the lovely Gingham. (Which I'm just about to use one of these days) In the garden my eyes caught the Franske Anemone - which is as late as the red one - and it had the same colour...purple!

On my way back inside I also saw the Kobjælde beside our frontdoor. It's DEFINITLY not supposed to have - purple - flowers in October either!!

Oh, I did see something not purple though (I wish I hadn't seen it!) - my skein of yarn, which was for a ghost hat for a nephew. It was laying on the way into our garden, where Otto left it.....not suitable for knitting!!

8 comments:

 1. Eh, hvor er du heldig, altså! Skønne stoffer på tørresnoren og smukke blomster i haven :O)

  Jeg glæder mig endnu engang til at se hvad du nu tryller frem af det skønne stof

  God week-end

  ReplyDelete
 2. Smukke blomster i haven har jeg ikke, men de lilla stoffer har jeg! God weekend.

  ReplyDelete
 3. Skønne stoffer/farver.

  Tror du da ikke at den hund skal have eget strikketøj?

  ReplyDelete
 4. Selvom det er mystisk med de blomster, så er det vidunderligt at de er der, Rosanna...

  Jeg skal til at lave en kjole fra "den brune bog", som du også har, i stoffet ;0) Det er den model som har paspolerede lommer og en lille kinakrave.
  Jeg er noget spændt på at se hvordan de lommer arter sig - det er længe siden jeg har lavet den slags.

  Rigtig god weekend til dig også :0))

  ...............

  Ja, dine smukke lilla tekstiler så jeg i går - dejlige kombinationer du har lavet, Mette :0)

  Din blog rummer sådan et helt særligt univers...det tænker jeg på hver gang jeg læser den. Det er en blanding af farverne, stilen og ordene der gør det tror jeg...

  Du må også have en rigtig god week-end :0))

  ...............

  Mange tak, Gitte - jeg holder så meget af lilla - igen! I en periode brød jeg mig ikke så meget om den farve, men det er bestemt ovre!!

  Ja, Otto må have sans for det med garn. Jeg havde lagt 2 nøgler garn klar og ville lige hente noget i stuen, vups så var Otto rendt med det ene nøgle!!

  Jeg opgav at løbe efter og så efterfølgende det "sørgelige" syn. Emil mente ellers, at det var da altid lidt at det ikke var det råhvide garn ;0)

  Hav det rigtig godt, Gitte og god weekend med din familie :0))

  ReplyDelete
 5. Dejligt med en snert af "forår" her i oktober. Måske vi så småt er på vej mod et sydengelsk klima i løbet af en årrække - hvem ved:0)

  På min side af hækken er det den lilla valmue "Patty´s plum" der knejser i oktober-bedet og et par af mine klematis der øjensynligt tror det er april....
  KnuZ Dorthe

  ReplyDelete
 6. Kære Dorte!

  Ja, er det ikke bare mærkværdigt med alle de blomster, som ikke skulle have været her nu....Men man bliver nu så glad når man ser sådan en lille fyr dukke uventet op :0)

  Jeg er helt vild med de blomster du har, som er pink, er meget høje og har nogle sjove blade - de ser så lette og buskede ud. Jeg tror faktisk, at du engang skrev en post om dem på din blog.
  Nå, men dét jeg ville frem til var hvad de hedder? (Hvis du altså kan genkende dem udfra min ringe beskrivelse!!)

  Mange hilsner
  Ulla :0))

  ReplyDelete
 7. Hej Ulla

  Jeg tror det må være dem vi lige har rykket op og kørt væk sammen med andet haveaffald da haven blev gjort "vinterklar" i efterårsferien. Det er "Stolt Kavaler" - en fantastisk ét-årig der blomstre helt vildt og længe - i år var mine usædvanligt høje - jo flere Maria plukkede jo flere kom der ;0)

  De kan sås direkte til foråret eller forkultiveres i drivhuset - er gode i krukker også.

  KnuZ Dorthe

  ReplyDelete
 8. Dorthe, du er en perle! Det er lige præcis den...dem vil jeg godt nok gerne have i haven til næste år. De kunne nemt gå hen og blive en yndlings blomst. Det er egentlig ret utroligt at du kunne finde den rette, ud fra min beskrivelse ;0)

  Tak for hjælpen og rigtig god weekend..

  KH
  Ulla :0))

  ReplyDelete

I - read - and - enjoy - every - single - comment - and - try - to - respond - to - it - as - soon - as - possible.

Thanks - a - lot . . . I - really - appriciate - it.