Wednesday, April 25, 2012

I cross my fingers . . .

. . . and hope to get money for this lamp for my birthday (or else I will get it myself). It's brilliant and with the right amount of colour and inventiveness. It would give me light over my cosy chair and something beautiful to look at during the day. 


I'm 99% sure that my husband will like it too - he loves our Le Klint lamps so this should do as well. This is kind of like Le Klint + modern youth.

Wall fixture Klimoppe with paper lamp Moth
Photo from Studio Snowpuppe

The clever people who made it are Nellianna and Kenneth - an architecht and an industrial designer from the Neatherlands. They have the etsy shop Studio Snowpuppe.

If you don't like this particular lamp, then try to see what else they made. I could easily pick out more desirable stuff for my home . .  but I had better not.

10 comments:

 1. Åh en smuk lampe, den kunne sagtens hænge hos mig også. Den fortjener god plads omkring sig, da den er et fint kunstværk i sig selv.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Man kan slet ikke lade være med at se på den, Hanne. Og jeg er overbevist om, at det ikke er den slags lampe som man med tiden bliver træt af at se på. Sådan er det nemlig ofte, synes jeg.
   Så er det bare med at krydse fingre. ;))

   Delete
 2. Nøøøj den er fin ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja ikke, Rikke? Jeg er også helt vild med den. Den er så simpel i konstruktionen og farverne fanger bare øjet. Specielt lampeskærmen - jeg har vist en svaghed for foldede skærme, for jeg holder også af mange af Le Klints lamper. :))
   Denne her er allerede skrevet på ønskesedlen - eller penge dertil. ;))

   Delete
 3. Hi,
  your blog is very nice, I like the lamp, very exceptionell. The yellow doc Martens are great, I had to smile when I read about your sudden trouble with age. A friend bought the same ones in red just recently and she looks awesome with them at age 45.

  Susi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Susi, thanks a lot for your kind words. :))
   I had to smile about the whole Dr. Martens' talk, because now that I have the boots I don't think about it at all. I bet red ones look awesome too. ;))

   Delete
 4. Den er simpelthen skøn den lampe... ;-)

  ReplyDelete
 5. Jeannette Mariae, jeg håber sådan at jeg kan købe lampen efter min fødselsdag. Den er SÅ smuk og jeg tror at den giver et fint lys. Og så synes jeg bare, at det er så vigtigt at støtte de mange talentfulde mennesker rundt om i verden, som giver sig i kast med at skabe vidunderlige og unikke ting.
  Hav en dejlig weekend. :))

  ReplyDelete
 6. Hvor er den bare flot! Den kan jeg virkelig godt forstå at du bare MÅ ha'.
  jeg syntes at den er et rigtig fint mix af noget gammelt og noget nyt. Den er virkelig elegant! Jeg er vist lige så begejstret som dig :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeg er helt vild med den, Ida. Jeg håber sådan at den kommer til at hænge hjemme i stuen over en af vores stole. Farverne er så flotte sammen og du har ret i at den er meget elegant. Jeg krydser fingre. :))
   ReplyDelete

   Delete

I - read - and - enjoy - every - single - comment - and - try - to - respond - to - it - as - soon - as - possible.

Thanks - a - lot . . . I - really - appriciate - it.