Tuesday, August 03, 2010

Where patterns are concerned, I have no backbone - at all!


Okay then - I give in to the pressure!!!

After seing so many fabulous versions of the Ice Cream Dress, I finally caved in and bought the pattern.

I'm glad that you don't know how many times I put that particular pattern in the shop's shopping bag - and then pulled it out again, because I convinced myself that it was stupid. My children are far too old!

But now it's too late, and I'm sure that I (hopefully) find a little girl to make this dress for.

The lovely pattern which has just the exact amount of details, and still looks so elegant and simple when it's done.

If you want to have a look at more Ice Cream Dresses, then go to this group - but be aware....

9 comments:

 1. Uhhh...kom til at tjekke linket ud - som top er jeg da vild med den ;)
  Er sikker på du får den lavet i noget MUMS-lækkert stof (nemlig god stil, du fører - hvis du spør mig ;)...)
  Og kender du ikke liiige en lille tøs at glæde den med, så sig til hvis du sælger ud!!! Jeg har to af slagsen!

  ReplyDelete
 2. Åhhhh hvor jeg kender det. De er skønne de mønstre fra Oliver+S. Jeg har to af dem på lager, men aldrig fået dem brugt, og nu er selv yngste for stor til størrelsen.

  ReplyDelete
 3. Yep, I see what you mean! This is very sweet indeed... In case you don't find a little one, I'm sure your relavtives will bless you with a little one at sometime...

  * * *

  HAPPY BIRTHDAY TO YOUR SWEET BOY!

  And a happy memories day to you, dear Mami, quite a job you did 13 years ago...

  Many many kisses,

  Nina

  ReplyDelete
 4. Ja, den er bestemt også sød som top, Rikke. Modellens udseende afhænger utrolig meget af de materialer den syes i, synes jeg. Specilet kjoleudgaven.

  Så en eller anden lille pige må jeg have syet til - vi har en lille nabopige som jeg elsker at sy kjoler til og en niece. Og jeg skal nok sige til, hvis jeg får lavet en ekstra eller to. ;))

  Og tusind tak for de søde ord - de varmede. :))

  ................

  Jeg er glad for at jeg ikke er den eneste, Anne. ;)) Uha, hvor har jeg også nogle stykker liggende. Man har så mange ideer og gode intentioner, men tiden går bare lige så stille og pludselig er børnene for store. :))

  Dine tre piger er bare altid så velklædte - jeg synes virkelig du er dygtig til at lave noget ganske særligt til dem hver især. :))

  .............

  I sure hope so, Nina. :)) Maybe I should make one for the bigsister to be - our little niece Sara whom I made the rabbit for.

  And thank you SO much for your sweet words to Emil, dear Nina - you are always so thoughtful and sweet. :))

  He has had a lovely day - and yesterday too. We had to celebrate him twice - our house is not big enough to have all the guests at once. ;))

  Many, many kisses to you too.

  Ulla :))))

  ReplyDelete
 5. Jep, de er meget fine. Kender du det franske citronille? Uh, det er fristende. Jeg er lige blevet faster til en lille pige- for to timer siden - så der er en jeg kan sy til (udover mine egne to og tre andre niecer:-))

  ReplyDelete
 6. Nej, hvor dejligt for dig, Marie-Louise. Hjertelig tillykke med din lille niece. :)) Ja, så er der endnu en lille pige at sy til - dejligt.

  Jeg kender godt Citronille. Det er nogle forrygende mønstre de har jeg købte nogle mønstre til mig selv der og lige den anden dag købte jeg Suzanne til børn. Jeg har også de 3 af bøgerne - den sidste med graviditetstøj har jeg dog ikke. De bøger kan jeg virkelig anbefale. :))
  Men 1000 tak for tippet under alle omstændigheder, det var sødt af dig - hvis jeg ikke havde kendt det, ville jeg være blevet SÅ begejsteret for at lære stedet at kende. Det er lige min stil. :)))

  ReplyDelete
 7. Har du prøvet at sy noget fra deres mønstre? Jeg har købt Apolline og Solveig. Hvordan er "timeless children"-bogen? Er den til at forstå/bruge selvom man ikke kan fransk ret godt?

  ReplyDelete
 8. ØV, nu forsvandt mit indlæg. Nå, jeg prøver bare igen.
  Har du prøvet at sy efter de mønstre? Jeg har købt Apolline og Solveig. Er lidt lun på "Timeless children" -er den god? Er det de mønstre man ellers kan købe hos dem eller nogle helt andre?

  ReplyDelete
 9. Jeg synes at den er rigtig god, Marie-Louise og jeg tror sagtens at du kan bruge bogen.

  Jeg taler nogenlunde fransk, men der er da nogle fagudtryk som jeg ikke har kunnet slå op. Men ved at bruge fornuften er det lykkedes at få det hele til at fungere alligevel. ;)) Mønstearkene er nemme og overskuelige.

  Det er ikke de samme modeller der er i bogen, som dem man kan købe enkeltvis. :))

  ReplyDelete

I - read - and - enjoy - every - single - comment - and - try - to - respond - to - it - as - soon - as - possible.

Thanks - a - lot . . . I - really - appriciate - it.