Saturday, August 30, 2008

Ho-ho-ho!!!

Now you might think I'm crazy!!! But just have a look at these new christmas dolls from Maileg, and you might understand - Oh, how I love Maileg!! They will be available from this shop in September or October, and if you recieve their newsletter, you can already pre-order them today.... And what do you think about these cute winter/ christmas ornaments? I adore the skate....

Finally you have to see this too.....a sneak peak at the annual Noël figurines. You can see more in the next newsletter from Designerleg - so I'll patiently wait....

Ho-ho-ho for now!!!

7 comments:

 1. Hvor er de søde! Uhhh - jeg tror altså vi deler smag i en del ting! Ronja har denne julekalender, som jeg købte til hende for nogle år siden. Nu skal jeg have fat i en til Frida også. Det eneste, der er at udsætte på dem er prisen... :)

  ReplyDelete
 2. Du har helt ret, Astrid. Den tanke har også strejfet mig flere gange :0)

  Den er bare så skøn den pakkekalender som Ronja har. Men de er bestemt dyre. Så du at de havde lilla tøj på i år, pakkekalenderne?

  Jeg samler "lidt" på både stofnisserne og Noëlnisserne. De får mig til at smile hver gang jeg ser dem, og den evne er bestemt ikke ringe.

  ReplyDelete
 3. De er godt nok ulamindeligt søde - men du er godt nok tidlig på den ;-)
  Men - du er nu ikke helt tosset. Julen og alle de ting man gerne vil nå, har det med at overmande en........

  ReplyDelete
 4. Tidligt på den dét er jeg, Gitte ;0) Men det helt fantastiske i denne sag er, at man ikke plejer at kunne se deres nisser før omkring efterårsferien!!!!!!

  Jeg elsker de nisser.... :0)

  ReplyDelete
 5. Det er skønne ting, men helt ærlig - ikke jul lige nu - vel! FNIS... ;-)

  ReplyDelete
 6. Åh.... Skønt Ulla - jeg samler også "lidt". Continental i Viborg plejer at være min STOR-leverandør....hun starter salget i uge 42. Meeeen, jeg ved nu ikke rigtig, jeg syntes de bliver mere og mere spraglede og personligt er jeg nu mest til de "rødbrune".

  Du har ret skøjterne......SUK :0)

  ReplyDelete
 7. Jeg vil ikke jule for alvor, Jeannette Mariae men når det drejer sig om lige præcis disse nisser, så juler jeg gerne tidligt ;0)

  ..............

  Lige mine ord ang. det spraglede, Dorte. Det var også det første jeg sagde til Anne-Sophie ;0) Den lyse striktrøje med juletræet kan lige gå an!

  Continental er også stedet hvor jeg køber mine nisser (selvom de efterhånden kan fåes så mange steder!) Mettes lille fine butik er helt fantastisk, og jeg synes, at det er vigtigt at støtte de små.

  Ja, er skøjten ikke bare skøn? ;0)

  Hav en god aften :0)

  ReplyDelete

I - read - and - enjoy - every - single - comment - and - try - to - respond - to - it - as - soon - as - possible.

Thanks - a - lot . . . I - really - appriciate - it.