Tuesday, May 13, 2008

A new book perhaps??

Yet another book is on it's way....it could very well be tempting for me to buy! "Hånd i hanke" is by Anne Pia Godske Rasmussen and on the market on May the 15th.

It's about bags, toilets bags and other little bags...If you know her books, you already know her animals, angels and pixies - and according to the publisher there are a few angels in this book too.

A very good old classic - when it comes to sewing childrens' clothes - is being published soon too. It is "Børnetøj du selv kan sy 0-4 år" by Elsebeth Gynther and I guess it is a reprint - hopefully a bit modernized - of the same book she published in 1977.

I already have the old book, but perhaps I need to see which new ideas she has added??

7 comments:

 1. Gitte/ditogdut13 May, 2008 19:09

  Du lokker, gør du :0)
  Den bog MÅ jeg simpelthen eje. Trænger efterhånden til ny taskeinspiration. Har jo slet ikke 100 vis af andre taskemønstre *SS*

  ReplyDelete
 2. Åh - alle de bøger.... Syntes der er så mange lige nu jeg har lyst til at købe - både (især) strikke, sy og hækle!

  ReplyDelete
 3. Den glæder jeg mig også til, den nye Gynther bog (også selvom jeg liiige har jagtet den i brugt udgave til alt for meget på qxl ;-)) - er så spændt på om den er identisk, eller har nye ideer!

  ReplyDelete
 4. Hvem der bare kunne sy!
  Jeg må lære det - en dag - for hvor finder du, og andre, bare mange smukke ting, som man kunne pynte livet med.

  Hvordan går det med hunde-babyen...

  ReplyDelete
 5. Ja, jeg skal vist til at lade være med at kigge på alle de bogsider, Gitte - det bliver ikke nemt for jeg elsker bøger ;0)

  Jeg er vist også nødt til have den, selvom jeg på forhånd ved at der vil være noget i den, som bare slet ikke er mig! Men der vil også være guldkornsting ved jeg!!

  .......................

  Det varierer meget med de danske bøger, Gitte men der er ALTID gode engelske :0)

  De har virkelig mange fantastiske strikke og hækle sager ;0) Og der kommer hele tiden nye til! Og så er de billigere hvilket bestemt er en tiltalende faktor!

  ........................

  Ja, tror du ikke den bliver god, Mette? Den gamle har i hvert tilfælde nogle klassiske mønstre som jeg aldrig bliver træt af. Jeg håber du fik den gamle udgave.....

  Jeg glæder mig også helt vildt til den nye - godt jeg snart har fødselsdag ;0)

  ...................

  Tak for det! Du er nødt til at forsøge, Anne - der gemmer sig et helt fantastisk område i syningens verden, som du sikkert vil kunne få meget ud af ;0)

  Åh, det går godt med den lille Otto, som hastigt vokser sig større! Den er bare sådan en god hund - rolig og alligevel dejlig
  hvalpekåd og glad.

  Den er dog en anelse uønsket i blomsterbedene, da den vælter og snupper det halve af vores stauder! Men det kan vi vel værne os mod ;0)

  ReplyDelete
 6. This looks like a fantastic book, Ulla! I love the projects shown on the book's cover. Too bad I can only read English... :o(

  ReplyDelete
 7. I think you could use it anyway, Kathrine with your great sewing skills.

  Her books are always very well illustrated....

  ReplyDelete

I - read - and - enjoy - every - single - comment - and - try - to - respond - to - it - as - soon - as - possible.

Thanks - a - lot . . . I - really - appriciate - it.