Monday, May 12, 2008

Mugging up

Anne-Sophie is mugging up all her mathematics....tomorrow she has her final tests in that subject at school. It's the School Leaving Excamination. She wants to be as prepared as can be and that I totally understand. So she is working hard these days with a lot of exams ahead. She is lucky to have a father who knows a lot about mathematics and can help her when she thinks that the arithmetical problems are too much!! While they were doing their mathematics, I was trying to finish a little summerdress in red and white Gingham. But all of a sudden I couldn't seem to remember how to thread my overlocker (don't know what it's called in English!!) - or that is: the order of threading the 4 threads! While looking for the manual, I finally found my long gone green, knitted bag with the cake embriodery.

I made it a few years ago and love to use it. The combination of green and pink is also one of my favourites and I actually quite like fabric, embroidery and knitting together.

I need to do some more of that I guess.....

After I finish threading the sewingmachine!!

7 comments:

 1. Hvor er den lille kage skøn - og den grønne farve er da bare lige i øjet. Og tænk at have den matematikkyndige inden for rækkevidde - det bliver spændende, hvor meget vi skal genopfriske, når pigerne når dertil i skolen. Nu skal de jo selvfølgelig lige nå til skolen først... ;o)

  P.S. "Serger" (overlocker) er vist ordet, du leder efter.

  ReplyDelete
 2. Pyha... ønsk Anne-Sophie alt mulig held og lykke med eksamen herfra :0)

  ReplyDelete
 3. Pøj, pøj med eksamen. Det er en spændende tid og endnu bedre er tiden, når skolen er afsluttet. Så venter hele livet.

  Håber du fik ordnet din symaskine. Viste billeder af den lille kage er rigtig søde.

  Knus og en dejig dag herfra ;-)

  ReplyDelete
 4. Tak skal du have, Astrid :0) Jeg elsker bare den grønne farve!!

  Det er dejligt at Christian er god til matematik - der står jeg af! Jeg hjælper i stedet med sprog, dansk og den slags...

  Faktisk er det ret sjovt at hjælpe børnene med skolearbejde og jeg ser den som en gave at kunne gøre det. Bare vent ;0)

  Tak for det....jeg kunne ikke finde ordet på nettet!

  ....................

  Tak for det, Dorte. Jeg skal nok hilse hende fra dig og sige held & lykke.

  Hun hader matematik, men hun har læst som en gal, så jeg er sikker på, at det nok skal gå godt - hun stiller bare så høje krav til sig selv!

  ....................

  Mange tak, Jeannette Mariae! Det er bestemt spændende - i pinsen fik Anne-Sophie brev om at hun er optaget på gymnasiet, så glæden var stor. Men først venter mange prøver...

  Hun GLÆDER sig til at komme videre og jeg er sikker på, at de nye udfordringer vil passe hende godt!

  En rigtig dejlig dag til dig :0)

  Mange hilsner
  Ulla

  ReplyDelete
 5. Gitte/ditogdut13 May, 2008 13:38

  Håber det er gået Anne-Sophie godt,- jeg har ihvertfald krydset fingre hele formiddagen :-)Hvor er det skønt hun er optaget på gymnasiet.
  Lagkagen har vi også på flere ting her i huset, bla børneforklæder. Har du broderet bamsen også, Ulla? Den Helle har syet på en sweatshirt i frotté.

  ReplyDelete
 6. Hvor er det sødt af dig, Gitte :0) Det gik fint, desværre må hun jo vente et stykke tid før hun ved hvor godt det gik, da det var de skriftelige prøver...

  Det er bare SÅ underligt at hun nu er nået til det punkt i livet, hvor gymnasiet venter! Jeg elskede at gå på gymnasiet og håber, at hun vil trække på den viden hun får dér, lige så ofte som jeg stadig gør det ind imellem. Og at hun vil nyde de nye venskaber...og de sjove fester ;0)

  Lagkagen er ét af mine yndlingsmotiver - hun spytter dem bare ud hende Helle ;0) Bamsen har jeg set på et utal af gange og trøjen ligeså. Først til Emil, så Lise Lottes Oskar...måske jeg får mig taget sammen til at lave den til Christians nevø. Den er nemlig super sød i det lyseblå frotté og med bamsen og bogstaverne på maven...

  Have en god dag, Gitte!

  ReplyDelete
 7. Hej Ulla,
  Nu kan jeg jo læse at det gik godt. Det var dejligt. Det er jo en vigtig tid - Uddannelsen følger jo én gennem hele livet. Ikke at man altid bruger den som den var tiltænkt, men som basisviden til mange ting.
  Held og lykke med det endelige resultat.

  Lige nu i dette øjeblik er Søren i gang med at skrive stil - absolut ikke hans ynglingsbeskæftigelse!!!!

  Godt du fandt bogen - en gang imellem er det det mærkeligste, der kan forsvinde fra hukommelsen.

  ReplyDelete

I - read - and - enjoy - every - single - comment - and - try - to - respond - to - it - as - soon - as - possible.

Thanks - a - lot . . . I - really - appriciate - it.