Sunday, December 30, 2012

I dream of stary shoulders


Ever since I saw this fantastic cardigan, I have dreamt of making it. I like how the stars give the design a cool touch, and I must say that we could all need to live under lucky stars in my family these days.Klik på billedet, for at lukke vinduet


The design is by Ann Højgaard Sloth and you can make cardigans for both children and grown ups. Somehow I do think that the stars look better proportioned on the children's size. Or perhaps I'm just influenced by the lovely purple colour along with all the grey, more than by the blue one.

Klik på billedet, for at lukke vinduet

Did I mention that it can be bought here as a kit?
For the time being I had better work on my existing projects, but dreaming is always nice... & & & & & & 


Lige siden jeg så denne fantastiske cardigan, har jeg drømt om at lave den. Jeg kan godt lide hvordan stjernerne giver designet et cool touch, og jeg må nok sige at alle i min familie kunne have brug for at leve under lykkebringende stjerner i øjeblikket.

Den er designet af Ann Højgaard Sloth og du kan lave cardigans til både børn og voksne. Men på en eller anden måde synes jeg, at stjernerne ser bedre proportioneret ud på børnestørrelsen. Eller også er jeg bare påvirket af den smukke lilla sammen med alt det grå, fremfor det blå.

Sagde jeg at den kan købes som et kit her?
For nu må jeg hellere arbejde videre på mine eksisterende projekter, men man har jo lov at drømme...


4 comments:

 1. oooh ...I love that one.
  guess my knitting is not good enough

  ReplyDelete
 2. I love it so much too, Kay! :)) I wonder whether the stars are to be knitted on, or maybe embroidered when the cardigan is done? I guess the latter one is the answer...we will se when I get the kit. (I had to buy it so I can make Agnes a cardigan for autumn).

  And a very happy New Year to you. :))

  ReplyDelete
 3. ...og jeg om frostklare stjernenætter ;0) Du ved I er i mine tanker og jeg håber og tror at 2013 kommer til at byde på mange glæder for dig og din skønne familie. Håber snart vi kan finde tid til lidt samvær og hygge her oven på jul og nytår.

  Knus Dorthe

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeg tror at de bliver til flere snart, de frostklare nætter. :)

   Og mange tak for dine søde ord, Dorthe. Det er en hård tid for hele min familie, men jeg er overbevist om, at alt nok skal blive godt i sidste ende(7,9,13). Min far er en stærk mand på så mange fine måder, og vi vil gøre vores allerbedste for at hjælpe og støtte ham og min mor.

   Jeg ønsker også jer alle 5 det bedste i det nye år. Vi vil glæde os til at bruge tid sammen med jer.

   Knus
   Ulla

   Delete

I - read - and - enjoy - every - single - comment - and - try - to - respond - to - it - as - soon - as - possible.

Thanks - a - lot . . . I - really - appriciate - it.