Monday, July 30, 2012

Hold da op!

Jamen dog, hvor er det længe siden at jeg sidst har befundet mig her på bloggen. Men jeg trængte til en dejlig sommer med min familie uden for mange elektronisk forstyrrende elementer, og hvor har det været skønt. 
Vi har nydt sommeren og allermest at kunne være sammen. Dejlige dage i Sverige gav anledning til hygge i stor stil - og et par svenske Loppis ikke at forglemme.

Men jeg har også set frem til at skrive lidt igen, og nu er det vist ved at være tid. 

Ja, faktisk har jeg oven i købet fået afsluttet et par projekter siden sidst. Tingene til vores to små niecer er strikket færdig og afleveret. Og hvor var det en fornøjelse at se begge dele på lille Agnes og Sarah.

Jeg er meget begejstret for Karen Borrel's mønster. Hun giver sine børne designs lige den kant som jeg kan lide. Og hun har endda designet et mønster ud fra sin datters ideér - det synes jeg er sådan en fin tanke.

Nu strikker jeg videre på Gathering Stripes, og mon ikke den kan blive færdig i løbet af alle disse OL dage...

14 comments:

 1. Hvor er det nogle fine ting - trøjen / frakken kunne jeg sagtens se vores barnebarn på 4 år i .
  Dejligt du har haft en god sommer - der skal lades op ind imellem :)

  Marianne

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tusind tak, Marianne. :)) Den store cardigan er altså også bare så sjov at lave, synes jeg. Og så har jeg jo et svagt punkt for trøjer/bluser i A-form til børn. :))

   Det har været skønt med en masse dage, hvor vi alle havde fri og bare kunne være sammen. At hygge mig med min familie er det bedste jeg ved. :))

   Hav en dejlig tirsdag.

   Delete
 2. Dejligt med en god ferie, hvor man er sammen uden alt for meget elektronik. Jeg prøver at minde mine to store piger om, mobilen også kan slukkes, uden at gå i stykker, men det er ikke altid let :O)
  Fik du syet dig en waldorf dukke i din ferie, eller har du det tilgode? Det kunne også være hyggeligt at samle en lille flok og lave sydag af dukker for nybegyndere, så kunne man hjælpe hinanden og dele ideer :O)
  Dine trøjer er blevet rigtig fine, jeg kan rigtig godt lide designet på trøjen med de to blade på brystet :O)
  KH Hanne

  ReplyDelete
  Replies
  1. Bestemt, Hanne - jeg synes godt nok, at der ind imellem er en tand for meget af mobiler der ringer og tændte computere. Men ude på landet i Sverige - hvor man må stå langt nede af grusvejen for at kunne få mobil dækning, der giver det sig selv. ;))

   Jeg har ikke syet dukken endnu. Hun har været i mit hovede hvor jeg har spekuleret på ansigtsudtryk, hårfarve og deslige. ;)) En lille dukke-begynder-gruppe er lyder hyggeligt. :))

   Og mange tak ifht. trøjerne. Min favorit er også den støvede lilla. De små blade er med til at forme trøjen og var min først gang med den slags strikning. Jeg kunne godt tænke mig at lave endnu en, men det må vente. Den ville også være fed som voksen cardigan.

   Hav en rigtig god dag, Hanne. Jeg håber at vejret arter sig bedre ude øst på, end her i Skals. ;))

   Delete
 3. Love both the patterns you've linked too and knitted - lovely! I think I might buy the stripes pattern as I am enjoying knitting in 4 ply at the moment!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much, Di. :)) Nova is also a lovely pattern. I love stripes and raglan sleeves. ;)) Signe Simonsen's patterns are always so beautiful. I would love to make her Deer Dress for little girls - it would be the perfect Christmas/winter dress. :))

   Delete
 4. oh the cardigans look lovely. What happiness you brought to their faces.

  Biig hug and enjoy the summer dear Ulla

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much, sweet Nina. :)) It was a pleasure to give them the knits.

   I really hope that you and your family are enjoying summer, and all the great things which come with sunny days.

   Take care.

   A BIG hug for you too, Nina. :))

   Delete
 5. Smuk strik! Sikke nogle lækre cardigans. Jeg forstår dælme godt, at det er nogle glade piger, der smiler på billedet ;-)
  Men sig mig lige: hvad er det for en garn, du har strikket i?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tusind tak, Rosanna. :)) Det er jeg glad for at du synes.

   Jeg har strikket den lilla cardigan i Cascade 220 garn og den stribede er lyserødt hør og bomuld fra Garnudsalg.dk, mens den sennepsfarvede er Rasmillas Yndlingsgarn.

   Jeg var vild med at strikke i Cascade og skal bestemt prøve det igen. ;)

   Delete
 6. the both knitting are gorgeous, really gorgeous ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks a lot, Sandrine - I really appriciate you saying that. :)) I'm so into knitting children's stuff these days - even though my own children have passed that age some years ago. :))

   Delete
 7. Love the leaf sweater Ulla! I'm totally stealing it and knitting it for our new addition arriving in December. ;-) Hope you're doing great! Still loving all your sweet children's clothes!! =) Jen

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hi Jennifer,

   Thank you so much for your sweet comment. How lovely to hear from you. I'm so thrilled to hear about your family addition. That's just wonderful for all of you. :))

   And you have a new hairstyle - SO cool! It looks a lot like my former one, which I miss so much.

   The Little Buds cardigan is a great knit. It was fun to make, and just the kind which suits little girls very well. Not too grownup looking. I will look forward to see your tiny version.

   Take good care of yourself, Jen.
   Ulla :))

   Delete

I - read - and - enjoy - every - single - comment - and - try - to - respond - to - it - as - soon - as - possible.

Thanks - a - lot . . . I - really - appriciate - it.